Helena Christensen, topless la 42 de ani - FOTO

Top modelul danez Helena Christensen dovedeşte că este încă una dintre cele mai frumoase femei din lume, după ce a pozat topless la vârsta de 42 de ani.

1588 afișări
Imaginea articolului Helena Christensen, topless la 42 de ani - FOTO

Helena Christensen, topless la 42 de ani (Imagine: Daily Mail)

În fotografie, modelul se uită fix către obiectivul aparatului şi îşi acoperă sânii cu mâinile. Singurele lucruri pe care Helena le poartă sunt un colier cu pietre Swarovski şi o brăţară fină, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta, care a devenit celebră în 1986 după ce a câştigat un concurs de frumuseţe, s-a alăturat unei campanii de căutare a unui bărbat şi a unei femei care vor avea şansa de a poza alături de model.

În luna martie, Helena Christensen a pozat în lenjerie intimă, pentru a promova noua colecţie a brandului Triumph.

Helena Christensen a devenit celebră în anii 1990, în calitate de "înger" al casei de modă Victoria's Secret. Fosta Miss Danemarca a devenit ulterior imaginea companiei Revlon.

În ciuda vârstei sale, Helena Christensen este în prezent unul dintre cele mai solicitate modele din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici