Horia Brenciu a devenit tatăl unei fetiţe: "O cheamă Mina, cântă de când s-a născut"

Horia Brenciu a devenit tată pentru prima dată, joi dimineaţă, când iubita vedetei TV, Alice, a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care a cântărit la naştere 3,4 kilograme şi a primit numele Mina.

594 afișări
Imaginea articolului Horia Brenciu a devenit tatăl unei fetiţe: "O cheamă Mina, cântă de când s-a născut"

Horia Brenciu (Imagine: Paul Diaconu/Mediafax Foto)

"Are 2 surori minunate, 2 părinţi simpatici, 3 pisici răsfăţate, o bonă şi 3,400 kg. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni cărora le mulţumeşte foarte mult pentru gândurile care au inundat-o azi din toate părţile. O cheamă Mina şi s-a născut în dimineaţa asta frumoasă de 1 noiembrie. Toată lumea e bine sănătoasă şi, DA, cântă de când s-a născut", a scris Horia, joi, pe contul lui de Facebook, informează protv.ro.

"De mult timp îmi doresc un copil şi credeţi-mă că m-am «antrenat» mult pentru asta. Ştiu ce trebuie să-i dau atunci când o să-l doară dinţii, stomacul sau va plânge cu lacrimi de crocodil. Ştiu ce trebuie să-i fac atunci când va sughiţa sau îi va fi foame. Ştiu chiar şi ce melodii să-i cânt pentru un somn cât mai adânc... Viaţa mea nu se va transforma. Viaţa mea se va împlini", declara juratul-antrenor de la "Vocea României" într-un interviu, acum câteva luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici