HORROR, în poze mai ceva ca în filme: Artistul care realizează IMAGINI ÎNFRICOŞĂTOARE - GALERIE FOTO

Genul „horror” este rezervat în special filmelor, dar fotograful Joshua Hoffine reuşeşte prin imagini statice să redea senzaţia de teamă privitorului. Fotografiile sale păstrează misterul situaţiei, fără ca acesta să fie rezolvat, lăsând pe cel care le priveşte să-şi aleagă singur sfârşitul situaţiei.

11577 afișări
Imaginea articolului HORROR, în poze mai ceva ca în filme: Artistul care realizează IMAGINI ÎNFRICOŞĂTOARE - GALERIE FOTO

Horror, în poze mai ceva ca în filme: Artistul care realizează imagini înfricoşătoare (Imagine: www.joshuahoffine.com)

"Horror-ul există şi se află în noi. La nivelul său de bază, mistic, horror-ul este despre realizarea faptului că există suferinţă în viaţă", a explicat Hoffine, informează Huffington Post.

El se foloseşte în imaginile sale de psihologia fricii. Cele mai multe dintre fotografiile lui sunt construite ca o scenă de teatru, folosind fum şi oglinzi pentru a le aduce la viaţă.

"Când suntem copii, ne lovim de temeri cum ar fi frica de întuneric, de pericol sau chiar de a fi mâncat. Când creştem, aceste temeri îşi pierd din intensitate şi încet ajung în subconştientul nostru. Fotografia horror trezeşte aceste temeri abstracte uitate", mai spune artistul pe site-ul personal.

GALERIA FOTO a artistului poate fi vizionată pe site-ul lui personal www.joshuahoffine.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici