O leoaică atacă un bebeluş. Cum a reacţionat copilul la imaginea fioroasă a animalului - VIDEO

Costumul ales de părinţi pentru fiul lor, în dungi alb-negru ce imitau pielea unei zebre, a stârnit apetitul unei leoaice de la grădina zoologică din Oregon, SUA. Animalul a încercat să treacă de geamul de protecţie şi să-l atace pe copil.

41008 afișări
Imaginea articolului O leoaică atacă un bebeluş. Cum a reacţionat copilul la imaginea fioroasă a animalului - VIDEO

O leoaică atacă un bebeluş. Cum a reacţionat copilul la imaginea fioroasă a animalului

Micuţul Jack, în siguranţă datorită geamului de protecţie, nu s-a speriat absolut deloc, spre disperarea leoaicei, scrie dailymail.co.uk.

Jack nu se sperie de colţii fioroşi ai leoaicei. Nici părinţii lui nu sunt speriaţi, ştiind că Jack este în siguranţă. Ei chiar îl încurajează pe copil să se uite la leoaică şi să vorbească cu ea.

Muncitorii de la Grădina Zoologică au precizat că leii sunt interesaţi mereu de micii lor vizitatori, dar expoziţia este una care nu reprezintă niciun fel de pericol.

Leoaica are patru ani, se numeşte Kya şi este vedeta Grădinii Zoologice americane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici