Iepuraş găzduit în curtea MAE, omorât de o pisică

Doi iepuraşi au locuit timp de câteva zile în curtea Ministerului Afacerilor Externe, unul dintre ei fiind însă omorât de o pisică din zona instituţiei.

1356 afișări
Imaginea articolului Iepuraş găzduit în curtea MAE, omorât de o pisică

Iepuraş găzduit în curtea MAE, omorât de o pisică (Imagine: Wikipedia)

Doi iepuraşi au locuit timp de aproximativ trei zile în curtea Ministerului de Externe. Mici şi pufoase, cele două animale nu au deranjat pe nimeni şi au primit hrană.

Potrivit relatărilor unor persoane de la Minister, unul dintre iepuraşi a fost însă omorât de una dintre pisicile care locuiesc în zona Ministerului.

După acest eveniment, celălalt iepuraş a fost dus într-un loc ferit.

Cei de la Ministerul de Externe care au povestit întâmplarea s-au declarat miraţi că iepuraşii au fost atacaţi de pisică şi nu de vreunul dintre câinii aflaţi în zona instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici