IMAGINE INEDITĂ: Soldatul camuflat care a surprins-o pe Regina Elizabeth a II-a

Aflată într-o vizită la o unitate militară din Windsor, Marea Britanie, Regina Elizabeth a II-a a fost surprinsă având o privire uimită în timp ce stătea faţă în faţă cu un lunetist din Regimentul de Cavalerie al Armatei Britanice, îmbrăcat într-o uniformă de camuflaj neobişnuită.

19429 afișări
Imaginea articolului IMAGINE INEDITĂ: Soldatul camuflat care a surprins-o pe Regina Elizabeth a II-a

IMAGINE INEDITĂ: Soldatul camuflat care a surprins-o pe Regina Elizabeth a II-a (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Semănând cu personajul Chewbacca din seria "Războiul Stelelor", ţintaşul purta un costum "ghillie", un tip de camuflaj menit să imite frunzişul şi nuielele pentru a rămâne neobservat de inamici. Costumul se şi mişcă în bătaia vântului, scrie Daily Mail.

De asemenea, bărbatul era încălţat cu ghete militare maronii şi ţinea în mână o carabină puternică în timp ce stătea de vorbă cu Maiestatea Sa.

După ce s-a întâlnit cu soldaţi din unitatea Combermere Barracks, din Windsor, Regina Marii Britanii a făcut şi un tur al şcolii de antrenament din unitate, unde a asistat la o lecţie de echitaţie luată de cavalerist de 19 ani.

Regina Elizabeth a părut de asemenea intrigată când i s-au prezentat vechiculele de luptă care au fost în linia întâi în operaţiunile militare ale Marii Britanii în Insulele Falkland, în Bosnia şi, mai recent, în Irak şi în Afganistan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici