Imagini cu Barack Obama făcute în seara balului de absolvire a liceului, publicate în revista Time - FOTO

Fotografii cu Barack Obama realizate în seara în care a avut loc balul de absolvire a liceului, în 1979, au fost publicate în exclusivitate pe site-ul revistei Time.

2004 afișări
Imaginea articolului Imagini cu Barack Obama făcute în seara balului de absolvire a liceului, publicate în revista Time - FOTO

Fotografii cu Barack Obama făcute în seara balului de absolvire a liceului, publicate în revista Time (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotografiile, care nu au fost publicate niciodată în trecut, au fost obţinute de la Kelli Allman, o colegă de liceu a actualului preşedinte american.

În cele două fotografii publicate de revista Time, Barack Obama, pe atunci în vârstă de 17 ani, poartă o coafură afro şi o haină albă. El apare alături de bunul său prieten din acea vreme Greg Orme şi de iubitele lor din liceu, Megan Hughes şi Kelli Allman.

Fotografiile au fost realizate în casa lui Kelli Allman, în seara balului de absolvire a liceului.

Toţi patru au urmat liceul Punahou School din Hawaii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici