Imagini în premieră cu Michael Jackson într-un documentar britanic

Postul de televiziune britanic ITV va realiza un documentar despre Michael Jackson, în care vor fi prezentate imagini în premieră cu starul pop, aflate în prezent în arhiva personală a prietenului regretatului cântăreţ, Uri Geller, informează BBC News online.

634 afișări
Imaginea articolului Imagini în premieră cu Michael Jackson într-un documentar britanic

Imagini în premieră cu Michael Jackson într-un documentar britanic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Documentarul, intitulat "My Friend Michael Jackson: Uri's Story", prezintă imagini cu regretatul artist în timpul unei sesiuni de cumpărături la miezul nopţii la magazinul Harrods din Londra, o vizită la Exeter Football Club din Marea Britanie, dar şi scene din timpul ceremoniei de reînnoire a jurămintelor de nuntă ale lui Geller cu soţia sa, Hannah, din 2001, în cadrul căreia Jackson a fost cavaler.

"Acesta este adevăratul Michael Jackson, aşa cum numai o mână de prieteni au avut privilegiul de a-l cunoaşte. Relaxat, inteligent, iubitor, deştept, sincer şi autentic. Acest film oferă publicului din întreaga lume oportunitatea de a experimenta adevărata viaţă a lui Michael", a declarat Geller.

"My Friend Michael Jackson: Uri's Story" va fi realizat de ITV Studios, cu Alex Gardiner, producător executiv, Lesley Gardiner, producător, şi Paula Lichtarowicz, regizor, şi va fi disponibil pentru achiziţie la nivel internaţional prin intermediul ITV Global Entertainment.

Starul pop a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici