IMAGINI INEDITE: La 2 ani a reuşit să depăşească un RECORD pe YouTube - VIDEO

Un videoclip al cărui protagonist este un băieţel în vârstă de doar doi ani a depăşit recordul anterior pentru cele mai multe share-uri pe YouTube.

1707 afișări
Imaginea articolului IMAGINI INEDITE: La 2 ani a reuşit să depăşească un RECORD pe YouTube - VIDEO

Băieţelul de 2 ani care a reuşit să depăşească un RECORD pe YouTube - VIDEO

William Stokkebroe, în vârstă de doi ani, este fiul unor campioni mondiali danezi la dans latino, videoclipul în care el dansează jive reuşind să atragă aproape opt milioane de vizualizări pe Youtube. "Jailhouse Rock", melodia lui Elvis Prestley, este cea aleasă pentru spectacolul micuţului.

El a învăţat mişcările de la părinţii lui, care deţin o şcoală de dans îm Danemarca.

William nu numai că dansează bine, dar întreţine şi publicul cu o atitudine demnă de un artist. El îi îndeamnă pe privitori să fie mai zgomotoşi şi să aplaude, pentru ca la sfârşit să facă o reverenţă.

Videoclipul cu micuţul William a depăşit "Kony2012", despre liderul rebel ugandez Joseph Kony, la numărul de share-uri pe YouTube. Săptămâna trecută, imaginile cu micul dansator au strâns 943,754 de share-uri, informează Business Insider.

Jive-ul este considerat unul dintre cele mai grele dansuri, în concursurile de specialitate fiind programat ca ultimă probă din cauza ritmului alert pe care îl are. Astfel, concurenţii trebuie să demonstreze că mai au încă energie după celelalte dansuri prestate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici