În direct la CNN: Ea îşi face unghiile, ei se ceartă din cauza zidului de la graniţa cu Mexico | VIDEO

O invitată la o dezbatere politică transmisă în direct pe postul american CNN îşi face unghiile în timp ce colegii ei se ceartă din cauza zidului de la frontiera cu Mexico.

1450 afișări
Imaginea articolului În direct la CNN: Ea îşi face unghiile, ei se ceartă din cauza zidului de la graniţa cu Mexico | VIDEO

Ea îşi face unghiile, ei se ceartă din cauza zidului de la graniţa cu Mexico | VIDEO

Într-un segment de ştiri transmis în direct pe postul american CNN, doi comentatori politici conservatori au dezbătut diverse subiecte precum problema imigranţilor ilegali şi propunerea preşedintelui Donald Trump de a construi un zid la graniţa cu Mexico. Steve Cortes şi Ana Navarro nu au reuşit să cadă de comun acord pe niciuna dintre temele discutate.

Iniţial, Ana Navarro a scos pila de unghii în timp ce se discuta despre unul dintre fiii lui Trump. Donald Trump Jr a comparat zidul de la graniţa cu Mexico cu un gard de la o grădina zoologică. „La sfârşitul zilei, Donald Trump Jr. şi oricine o fi el, pot să îmi fac unghiile?”, a spus Navarro, în timp ce îşi făcea manichiura.

„Ce vreau să spun este că acesta este un snob, un răzgâiat şi un răsfăţat, a cărui singură reuşită este că e fiul lui Trump. El nu a făcut nimic cu viaţa sa şi încearcă să rămână relevant pe spatele tatălui.”

Gazda emisiunii de ştiri a remarcat imediat activitatea neobişnuită a invitatei.

„Probabil ai adus-o cu tine din greşeală dar până la urmă, te-a ajutat. Bravo ţie, Ana!”, a spus Chris Cuomo, gazda segmentului de ştiri.

După numai câteva minute, Navarro a găsit încă un moment potrivit pentru a-şi finisa manichiura.

În timp ce aceasta discuta cu Steve Cortes despre rata criminalităţii la cei născuţi în Statele Unite şi imigranţi, Cortes a început să folosească termenul „ştiri false”, un termen făcut „faimos” de Trump şi administraţia sa. Navarro a oftat zgomotos şi a scos din nou pila de unghii.

„Tu continuă să-ţi faci unghiile. Ştii cine nu îşi poate face manichiura? Oamenii ucişi de imigranţii ilegali.”, a spus Cortes vizibil iritat. 

„Nu îmi pasă ce crezi tu. Pentru mine, eşti la fel de irelevant ca şi Donald Trump Jr”, a replicat Navarro. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici