"În lipsa mea", Best Album la Romanian Music Awards 2009 - GALERIE FOTO

Albumul "În lipsa mea", al lui Smiley, a fost desemnat Best Album în cadrul Romanian Music Awards, care au avut loc sâmbătă seară, în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova, printre invitaţii la eveniment numărându-se rapper-ul american Ja Rule, Damian&Brothers şi trupa Iris.

926 afișări
Imaginea articolului "În lipsa mea", Best Album la Romanian Music Awards 2009 - GALERIE FOTO

"În lipsa mea", Best Album la Romanian Music Awards 2009 (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Gala Romanian Music Awards (RMA) a fost deschisă de un recital al trupei Sensor, pe scenă urcând totodată şi artişti precum Damian&Brothers, care au cântat o piesă alături de Connect-R, Crush şi Alexandra Ungureanu, dar şi participanta la Eurovision 2009 pentru Republica Moldova, Nelly Ciobanu.

Seara a fost încheiată de un recital al interpretului american de hip-hop Ja Rule.

GALERIE FOTO

Best Album: SMILEY – In Lipsa Mea

Best Dance: INNA – Hot

Best Female: ANDREEA BANICA - Le Ri Ra

Best Group: DJ PROJECT – Hotel

Best Hip-Hop: PUYA ft. GEORGE HORA - Undeva'n Balkani

Best Live: MANDINGA

Best Male: ALEX - Doar ea

Best New Act: INNA – Hot

Best Pop: LAURENTIU DUTA – Visator

Best Song: AKCENT - Stay with me

Best Rock:BLAXY GIRLS - If you feel my love

Best Video: ANDREEA BANICA – Le Ri Ra

Best DJ: Nick KAMARERA - Beautiful days (ft. DEEPSIDE DEEJAYS)

Best Website: www.trupazero.net

Premii speciale:

Best Sound – Sensor

Most Wanted Award – Iris

Best Comeback – Claudia Cream

Best Repertoire – Voltaj

Highest Climber – Play&Win

Border Breaker – Inna

Radio 21 Awards – Play&Win

În cadrul evenimentului, Cristi Minculescu a revenit pe scenă pentru prima dată după operaţia pe care a suferit-o la o clinică din Germania, solistul trupei Iris cântând imnul Universităţii Craiova, formaţia care l-a "ţinut în viaţă".

Minculescu şi-a făcut intrarea în scenă cu binecunoscuta formulă "Bună seara, prieteni!". El a ţinut să mulţumească echipei de fotbal Universitatea Craiova, care l-a "ţinut în viaţă" şi al cărui fular cu însemnele clubului, pe care l-a primit de la o jurnalistă, l-a purtat la gât.

"Salut oraşul copilăriei mele, salut Craiova, cel mai frumos oraş din lume! Mulţumim unei echipe de fotbal care, personal, m-a ţinut în viaţă. Este vorba de cea mai frumoasă echipă de fotbal din lume, Universitatea Craiova. Vreau să le mulţumesc fotbaliştilor care m-au ţinut în viaţă din martie până acum, şi nu numai", le-a spus Cristi Minculescu craiovenilor strânşi în Piaţa Mihai Viteazu, alături de care şi-a făcut revenirea pe scenă.

Evenimentul nu a fost scutit de probleme, întrucât Inna, cunoscută pentru piesa "Hot", a fost nevoită să-şi facă intrarea pe covorul roşu de două ori, iar trupa Mandinga a reluat o piesă din cauza unor probleme tehnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici