În Thailanda, ingredientul magic al restaurantelor este canabisul. Thailanda a legalizat canabisul în 2017

  • În Thailanda, la un spital, se consumă mâncare cu frunze de canabis
  • Frunzele plantei ajută bolnavii să se recupereze mai repede
  • Thailanda a devenit în 2017 prima ţară din Asia de Sud-Est care a legalizat canabisul pentru uz medical
519 afișări
Imaginea articolului În Thailanda, ingredientul magic al restaurantelor este canabisul. Thailanda a legalizat canabisul în 2017

Frunza de canabis a fost recent legalizată în Thailanda. Proprietarii restaurantului spun că frunzele plantei puse în mâncare aduce multe beneficii consumatorilor. Canabisul ajută bolnavii să se recupereze mai repede, ajută la o odihnă mai bună şi creşte starea de bine.

Spitalul este cunoscut ca un pionier în Thailanda pentru studierea marijuanei şi a capacităţii sale de a calma durerea şi oboseala.

Totodată, thailandezii speră să atragă câţi mai mulţi turişti. Ofertele restaurantelor includ o supă de porc fericită, pâine prăjită acoperită cu carne de porc şi o frunză de marijuana şi o salată de frunze de canabis crocante servite cu carne de porc măcinată şi legume tocate.

Thailanda a devenit în 2017 prima ţară din Asia de Sud-Est care a legalizat canabisul pentru uz medical şi de atunci a deschis numeroase clinici de marijuana medicală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici