Încă un sportiv intră în rândul miliardarilor! Pe cine a desemnat prestigioasa revistă Forbes

  • Fostul baschetbalist Magic Johnson a fost declarat miliardar de către Forbes
  • Johnson este al patrulea sportiv care se alătură clubului exclusivist
  • Fostul sportiv regretă că nu a cumpărat acţiuni la Nike în anii '70
2501 afișări
Imaginea articolului Încă un sportiv intră în rândul miliardarilor! Pe cine a desemnat prestigioasa revistă Forbes

Sursa foto: Hepta

Revista de afaceri Forbes estimează averea lui Johnson la aproximativ 1,2 miliarde de dolari. Ceilalţi miliardari sportivi sunt Michael Jordan, Lebron James şi Tiger Woods.

Fostul baschetbalist are investiţii în numeroase companii, inclusiv participaţii în diferite echipe sportive. Dar Forbes susţine că participaţia sa într-o companie de asigurări de viaţă deţine cea mai mare parte a averii sale.

De asemenea, Forbes afirmă că Johnson a câştigat 40 de milioane de dolari în toată cariera sa petrecută în NBA.

Magic deţine participaţii la trei echipe sportive din Los Angeles şi în afara sportului, el are investiţii în Starbucks, Burger King, 24 Hour Fitness şi compania de asigurări de viaţă EquiTrust.

Magic Johnson susţine că ar fi putut deveni miliardar mai devreme dacă nu ar fi refuzat să cumpere acţiuni la Nike în anii '70.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici