Incendiu la concertul Rihannei: Un reflector a luat foc deasupra scenei - VIDEO

Cântăreaţa R&B Rihanna a fost nevoită să îşi încheie un concert mai devreme decât era stabilit, vineri seară, din cauza unui reflector de deasupra scenei care a luat foc.

204 afișări
Imaginea articolului Incendiu la concertul Rihannei: Un reflector a luat foc deasupra scenei - VIDEO

Incendiu la concertul Rihannei: Un reflector a luat foc deasupra scenei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rihanna se afla în concert în oraşul american Dallas, vineri seară, când un incendiu de mici proporţii a izbucnit în apropierea scenei, fapt împărtăşit de artistă pe pagina sa de Twitter.

De asemenea, un filmuleţ de la concert arată scântei care cad de undeva de sus, în apropierea scenei pe care aceasta cânta.

"Dallas! Am aruncat scena în flăcări. La propriu! M-am simţit foarte bine cu voi. Trebuie să mă întorc aici", a scris Rihanna pe Twitter.

Ulterior, Rihanna a revenit pe pagina de Twitter cu un alt mesaj, în care precizează că se bucură că toţi fanii ei sunt bine şi că nu s-a întâmplat nimic grav.

"Sunt în drum spre o întâlnire cu producătorii (concertului, n.r.) ca să aflu exact ce s-a întâmplat", a mai scris Rihanna pe Twitter.

Clipurile publicate pe YouTube de fani arată că un reflector de deasupra scenei a luat foc şi scânteile cad spre scenă.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici