Incredibila voinţă de supravieţuire a unui pisoi: Motanul care a demonstrat că orice se poate dacă îţi doreşti cu adevărat - VIDEO

Tragedia s-a ţinut scai de ghinionistul pisoi Caffrey, un persan chipeş, care obişnuia să fie un motan deosebit de activ. Când avea trei ani a fost călcat de o maşină şi şi-a pierdut piciorul stâng din spate.

783 afișări
Imaginea articolului Incredibila voinţă de supravieţuire a unui pisoi: Motanul care a demonstrat că orice se poate dacă îţi doreşti cu adevărat - VIDEO

Incredibila voinţă de supravieţuire a unui pisoi: Motanul care a demonstrat că orice se poate dacă îţi doreşti cu adevărat - VIDEO

Nu ar fi fost nicio problemă, pisoiul s-a descurcat excelent şi cu trei picioare, după operaţii şi tratamente care i-au reparat piciorul stâng din faţă, de asemenea rănit în accident. Următorii aproape zece ani a făcut faţă handicapului cu uşurinţă, povesteşte Daily Mail.

Însă acum patru luni, din nefericire, pisoiul a dezvoltat o tumoare malignă pe piciorul reparat din faţă. Singura opţiune a fost amputarea celui de-al doilea picior de pe partea stângă, iar bietul motan a rămas cu două picioare pe o singură parte a corpului.

Surpriza a fost felul în care pisoiul s-a adaptat la noua situaţie. În doar câteva zile el a atins un echilibru aproape perfect.

"Toţi cei care-l văd sunt uimiţi de ceea ce poate să facă", a declarat Sue Greaves, proprietarea năstruşnicului pisoi. "Nu pare deranjat deloc de faptul că are doar două picioare", a adăugat stăpâna motanului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici