ÎNDUIOŞĂTOR: Un pui koala, hrănit cu un biberon mai mic decât un deget - FOTO

Un pui de urs koala găsit abandonat pe marginea unei străzi din Australia a căpătat din nou poftă de mâncare, fiind surprins în timp ce, aşezat într-o cană, este hrănit cu un biberon de îngrijitoarea lui.

2145 afișări
Imaginea articolului ÎNDUIOŞĂTOR: Un pui koala, hrănit cu un biberon mai mic decât un deget - FOTO

ÎNDUIOŞĂTOR: Un pui koala, hrănit cu un biberon mai mic decât un deget

Cuibărit într-o cană de cafea, agăţat cu lăbuţele de margine, puiul de koala se hrăneşte cu încântare dintr-un mic biberon.

Botezat Raymond după cel care l-a luat iniţial în grijă, puiul a fost găsit abandonat în urmă cu o lună, pe o margine de drum din Brisbane, Australia. Cei care l-au găsit au presupus că mama lui a fost fie lovită de o maşină, fie prea bolnavă ca să aibă grijă de puiul ei în vârstă de două-trei luni, scrie Daily Mail.

Cântărind doar 260 de grame, micuţul era atât de deshidratat şi slăbit, încât îngrijitorii s-au temut că nu va putea supravieţui, din moment ce părea să nu se poată hrăni corespunzător.

"A trebuit să fie convins ca să mănânce. Era plăpând, iar viitorul lui, nesigur", a spus Julie Zyzniewski, care are acum grijă de Raymond. "Deodată, şi-a dat seama că viaţa lui nu era atât de rea şi că devenise puternic în tot acest timp."

Acum, puiul îşi petrece zilele stând la biroul lui Julie, unde a fost primit cu drag şi unde aceasta îl poate hrăni cu o reţetă specială din biberon la fiecare trei ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici