Vila în care a murit Michael Jackson, vândută. Oferta finală, cu 20 de milioane de dolari mai mică decât preţul iniţial

Vila în care a murit cântăreţul american Michael Jackson a fost vândută cu peste 20 de milioane de dolari mai puţin decât preţul cerut iniţial.

470 afișări
Imaginea articolului Vila în care a murit Michael Jackson, vândută. Oferta finală, cu 20 de milioane de dolari mai mică decât preţul iniţial

Michael Jackson (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Această reşedinţă cu o arhitectură în stil francez a fost scoasă la vânzare în 2008 cu preţul de 38,5 milioane de dolari. După patru ani, vila a fost vândută cu 18,1 milioane de dolari, informează dailymail.co.uk.

Potrivit LA Times, cumpărătorul este Steven Mayer, directorul companiei Cerberus Capital Management, iar vânzătorul a fost Hubert Guez, directorul executiv al casei de modă Ed Hardy.

Această proprietate de 1.580 de metri pătraţi, construită în 2002 pe baza schiţelor concepute de Richard Landry, conţine un cinematograf, ascensor, sală de sport, piscină, pivniţă pentru vinuri şi o casă de oaspeţi spectaculoasă.

Compania organizatoare de concerte AEG a închiriat această vilă din cartierul Holmby Hills cu suma de 100.000 de dolari pe lună pentru Michael Jackson, care a murit în urma unei supradoze de propofol într-unul dintre cele şapte dormitoare ale vilei, în iunie 2009.

Starul american a locuit în această vilă în ultimele şase luni din viaţa lui, într-o perioadă în care se pregătea intens, la Staples Centre din Los Angeles, pentru seria de 50 de concerte pe care urma să le susţină la sala O2 Arena din Londra, începând din iulie 2009.

Cântăreţul a locuit în această reşedinţă alături de cei trei copii ai săi: Prince Michael, Paris şi Blanket.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici