INSOLIT: Atacul unui rechin a salvat viaţa unui american - VIDEO

Americanul Eugene Finney, aflat în vacanţă cu familia sa în California, a fost atacat de un rechin în timp ce înota în ocean, însă acel moment înspăimântător i-a salvat totuşi viaţa, informează fr.news.yahoo.com.

4399 afișări
Imaginea articolului INSOLIT: Atacul unui rechin a salvat viaţa unui american -  VIDEO

INSOLIT: Atacul unui rechin a salvat viaţa unui american

Puţini oameni pot să spună că au fost salvaţi de la moarte de atacul unui rechin, însă Eugene Finney este cu siguranţă unul dintre ei. Aflat în vacanţă cu familia pe coasta californiană, Eugene a fost la un pas de a trăi o dramă îngrozitoare.

În timp ce înota în ocean, americanul a fost atacat de un rechin: "Ceva m-a atins în spate, era o senzaţie ciudată, pe care nu o cunoscusem niciodată până atunci. Şocul a fost puternic şi l-am resimţit ca o lovitură de măciucă".

Aflat încă în stare de şoc, Eugene a ajuns cu greu la ţărm. Abia atunci fiica lui a remarcat o plagă impunătoare şi însângerată pe spatele tatălui ei. Cu toate acestea, Eugene a refuzat să meargă imediat la spital şi a preferat să se odihnească.

"În acea noapte, am simţit o durere intensă la nivelul toracelui şi spatelui", spune el. În dimineaţa următoare, a trebuit să se supună în faţa evidenţei: consultarea unui medic era inevitabilă.

Familia a mers imediat la spital. După o serie de teste, Eugene a trebuit să se confrunte cu un diagnostic pe care nu îl anticipase. "Medicii au găsit o tumoare la rinichi de mărimea unei nuci. Era un cancer", spune el.

Graţie atacului acelui rechin, Eugene a ajuns în timp util la spital, iar tumoarea a putut fi descoperită într-un stadiu operabil. După operaţie, Eugene Finney este în afara oricărui pericol. "Dacă nu m-ar fi atacat acel rechin, nu aş fi mers la spital şi nu aş fi ştiut că aveam cancer. Am avut cu adevărat noroc. E ca şi cum viaţa mi-ar fi oferit o a doua şansă", a spus americanul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici