Iris a lansat videoclipul "O lume doar a lor" în premieră pe Facebook

Trupa Iris a lansat în premieră pe Facebook videoclipul piesei "O lume doar a lor", cu doar câteva ore înaintea concertului aniversar Iris - 35 de ani, care va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri, de la ora 20.30.

408 afișări
Imaginea articolului Iris a lansat videoclipul "O lume doar a lor" în premieră pe Facebook

Iris a lansat videoclipul "O lume doar a lor" în premieră pe Facebook (Imagine: Cristi Cimpoes / MediafaxFoto)

Clipul poate fi urmărit pe paginile oficiale de Facebook Cat Music (www.facebook.com/CatMusicRomania) şi Iris (www.facebook.com/TrupaIris).

Noua piesă este extrasă de pe albumul "Iris - O lume doar a lor - 35 de ani", care va fi lansat oficial tot vineri, cu ocazia concertului aniversar.

Single-ul poate fi descărcat de pe iTunes, informează un comunicat al casei Cat Music.

Marian Crişan, regizorul clipului, a reuşit să transforme studiourile MediaPro din Buftea într-un loc plin de simboluri. Videoclipul completează perfect ideea piesei şi a versurilor şi pune accentul pe cadre statice, care reflectă întreaga poveste din spatele acestui single.

După 35 de ani de carieră, Iris lansează un videoclip care se adaptează vizual cerinţelor anului 2012, fără să facă niciun fel de compromis în ce priveşte calitatea şi consecvenţa, se mai arată în comunicat. Alături de Puya, clipul capătă o nuanţă tensionată şi alertă, iar această colaborare inedită duce trupa Iris pe un drum cu adevărat neconvenţional.

Veteranii rockului românesc din trupa Iris vor susţine vineri concertul aniversar dedicat împlinirii a 35 de ani de carieră. Una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii româneşti, trupa Iris a făcut istorie în rockul autohton timp de trei decenii şi jumătate. Concertul marchează şi lansarea celui mai nou album marca Iris, care va include şapte piese noi şi şapte piese vechi. Piesele vechi au fost alese de fanii Iris, pe site-ul oficial al formaţiei, astfel că pe albumul aniversar vor fi incluse "Floare de Iris", "Strada ta", "Trenul fără naş", "Somn bizar", "Baby", "Pe ape" şi "Noaptea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici