Iris şi The Charlatans au deschis concertul Rolling Stones

Formaţiile Iris şi The Charlatans au deschis, marţi, concertul Rolling Stones, cu recitaluri de 30, respectiv 40 de minute în timpul cărora spectatorii au continuat să se adune pe Stadionul Lia Manoliu pentru primul show la Bucureşti al celebrilor rockeri.

3 afișări
Imaginea articolului Iris şi The Charlatans au deschis concertul Rolling Stones

Iris şi The Charlatans au deschis concertul Rolling Stones

Cei de la Iris au urcat pe scenă chiar la ora anunţată, 18.00, şi au mulţumit spectatorilor care i-au ascultat pe o căldură toropitoare. De asemenea, Iris şi-a anunţat fanii că îi aşteaptă în toamnă, pe Aeroportul Băneasa, la concertul ce va marca 30 de ani de existenţă a trupei.

La rândul lor, britanicii de la The Charlatans, aflaţi pentru prima dată la Bucureşti, au susţinut un recital de 40 de minute, fără să comunice prea mult cu publicul. Inspiraţi de muzica formaţiei Stone Roses, Rob Collins (claviatură), Jon Baker (chitară), Martin Blunt (bas) şi Jon Brookes (tobe) au format The Charlatans în 1989, colaborând cu diferiţi solişti până la apariţa lui Tim Burgess. Cunoscută pentru piese ca "You're So Pretty We're So Pretty", trupa şi-a lansat ultimul disc, "Forever. The Singles", anul trecut.

Formaţia The Rolling Stones este aşteptată să între în scenă în jurul orei 21.30, pentru ca efectele pirotehnice şi jocurile de lumini să fie puse în valoare. Până atunci, spectatorii continuă să se adune pe stadion şi să se aprovizioneze cu bere, apă şi răcoritoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici