Iron Maiden caută o chitară care le-a fost furată la Atena

Grupul de heavy metal Iron Maiden a lansat pe internet un anunţ prin care promite o recompensă celui ce va găsi o chitară care i-a fost furată instrumentistului Adrian Smith după un concert susţinut la Atena, în Grecia, pe 2 august.

20 afișări
Imaginea articolului Iron Maiden caută o chitară care le-a fost furată la Atena

Iron Maiden caută o chitară care le-a fost furată la Atena

"Toţi fanii Maiden sunt rugaţi să caute această chitară, de care hoţului îi va fi dificil să se debaraseze, obiectul fiind un exemplar unic în lume", a scris grupul în acest anunţ.

"O recompensă este promisă: o jachetă din turneul trupei Iron Maiden şi, probabil, o scrisoare de mulţumire scrisă de Adrian persoanei care va oferi informaţii în legătură cu această chitară albă, marca Jackson, cu semnătura lui Adrian Smith pe griful din abanos", se mai indică în acelaşi mesaj.

Fondată în 1975 în Marea Britanie, Iron Maiden este una dintre cele mai celebre trupe heavy metal. Mascota sa, Eddie, un zombie ameninţător, a devenit un simbol al genului.

Veteranii britanici ai muzicii rock au concertat, luni seară, la Bucureşti, pe stadionul Cotroceni, în faţa a aproximativ 22.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici