Italia. O vârstnică a murit după ce a primit o factură la apă de 15.000 de euro

O vârstnică din Camporosso, o comună din regiunea italiană Liguria, a murit după ce a primit o factură la apă de 15.000 de euro.

1210 afișări
Imaginea articolului Italia. O vârstnică a murit după ce a primit o factură la apă de 15.000 de euro

Italia. O vârstnică a murit după ce a primit o factură la apă de 15.000 de euro

Bătrânei i s-a făcut rău la câteva momente după ce nora sa i-a citit detaliile facturii pentru perioada august-octombrie la apă.

Femeia în vârstă de 88 de ani nu rezistat presiunii. Caterina Giovinazzo a fost internată la spital după factura ameţitoare de 15.339 de euro, primită din cauza unei greşeli recunoscută ulterior de companie de apă.

Ea a murit în ajunul Crăciunului.

Ziarele locale scriu că familia femeii cer să se facă lumină în acest caz.

După ce banca a plătit automat factura, s-a constatat că era vorba de un consum maxim de câţiva metri cubi, de maxim 55 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici