Îţi aminteşti de "Dirty Dancing"? Ce s-a întâmplat cu locul care a fost sursa de inspiraţie a filmului - VIDEO

Complexul de clădiri care a fost sursa de inspiraţie pentru unul dintre cele mai de succes filme din anii '80, "Dirty Dancing", a ars în cel mai mare incendiu din zona Catskills, o regiune aflată la 140 de kilometri de New York.

5149 afișări
Imaginea articolului Îţi aminteşti de "Dirty Dancing"? Ce s-a întâmplat cu locul care a fost sursa de inspiraţie a filmului - VIDEO

Îţi aminteşti de "Dirty Dancing"? Ce s-a întâmplat cu locul care a fost sursa de inspiraţie a filmului - VIDEO

Filmul "Dirty Dancing", care i-a avut în distribuţie pe Patrick Swayze şi Jennifer Grey, a avut un succes răsunător în 1987. El a rămas unul dintre filmele clasice ale cinematografiei, având şi în prezent numeroşi fani, informează Daily Mail.

Incendiul de la complexul Grandview Palace a survenit sâmbătă, după ce, recent, mai multe inspecţii ale pompierilor au avertizat de pericolul în care se află clădirea.

Mai mult de 300 de pompieri au fost disponibilizaţi pentru a stinge incendiul care s-a extins şi la clădirile apropiate. După mai multe ore, incendiul a fost stins, dar nu au mai rămas prea multe bunuri de recuperat. Nu au existat victime.

Deşi majoritatea scenelor din "Dirty Dancing" au fost filmate în Carolina de Nord şi Virginia, Hotelul Brown a fost una dintre sursele de inspiraţie pentru scenarista Eleanor Bergstein. Complexul apare în film când Patrick Swayze, un dansator experimentat, şi Jennifer Grey, o adolescentă de 17 ani, încep o poveste de dragoste interzisă.

Proprietatea a fost transformată în complex de apartamente după film şi redeschisă în 1997 sub denumirea de Grandview.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici