Iubita lui Cristiano Ronaldo, model pentru costume de baie - GALERIE FOTO

Irina Shayk, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, îşi arată formele într-un pictorial realizat pentru o companie spaniolă de lenjerie, informează metro.co.uk.

229 afișări
Imaginea articolului Iubita lui Cristiano Ronaldo, model pentru costume de baie - GALERIE FOTO

Iubita lui Cristiano Ronaldo, model pentru costume de baie

Modelul în vârstă de 23 de ani face reclamă unor costume de baie, pozând în ipostaze sexy în apa mării sau pe sezlong, la plajă.

VEZI GALERIA FOTO CU IUBITA LUI CRISTIANO RONALDO

Irina este iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo de un an şi a rămas alături de acesta chiar şi când s-a aflat că are un copil cu altă femeie.

Irina Shayk a devenit cunoscută în 2007, când a început să pozeze în ediţiile anuale ale "Sports Illustrated Swimsuit", devenind imaginea unor branduri renumite de lenjerie şi apărând în pictoriale şi reclame pentru acestea.

La sfârşitul anului 2010, modelul a acuzat ediţia spaniolă a revistei GQ că au modificat unele fotografii cu ea, pentru a părea că a pozat nud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici