Iubitul actriţei Hayden Panettiere a fost arestat pentru violenţe conjugale

  • Brian Hickerson a fost arestat pentru violenţe conjugale
  • El este iubitul actriţei Hayden Panettiere
  • Actriţa a fost lovită cu pumnul în faţă
770 afișări
Imaginea articolului Iubitul actriţei Hayden Panettiere a fost arestat pentru violenţe conjugale

Iubitul actriţei Hayden Panettiere a fost arestat pentru violenţe conjugale

Brian Hickerson, iubitul actriţei Hayden Panettiere, a fost arestat pentru violenţe conjugale pe 14 februarie, a confirmat poliţia americană săptămâna aceasta, pentru PageSix.

Potrivit poliţiei, Brian Hickerson a lovit-o cu pumnul în faţă pe Hayden Panettiere, iar aceasta a reuşit să îl dea afară din casă. Poliţia a constatat faptul că actriţa avea urme de lovituri pe faţa "roşie şi tumefiată".

Aceasta nu este pentru prima dată când Panettiere, star al serialelor "Heroes" şi "Nashville" - rol pentru care a fost nominalizată de două ori la Globurile de Aur -, este agresată de iubitul ei, cu care are o relaţie de peste un an.

Anul trecut, omul de afaceri a fost arestat din acelaşi motiv, dar poliţia a renunţat la cercetări pentru că actriţa nu a dorit să depună mărturie. Ulterior, aceasta - care are un copil în vârstă de cinci ani cu pugilistul Wladimir Klitschko - şi-a asigurat fanii că "totul merge bine".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici