Iuliana Luciu, concurentă în noul sezon "Dansez pentru tine"

Iuliana Luciu participă în cel de-al nouălea sezon "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie, la Pro TV, informează postul de televiziune.

441 afișări
Imaginea articolului Iuliana Luciu, concurentă în noul sezon "Dansez pentru tine"

Iuliana Luciu, concurentă în nou sezon "Dansez pentru tine" (Imagine: Pro TV)

Vedetele Acasa TV din serialul "Aniela" Diana Dumitrescu şi Iuliana Luciu, fotomodelul Andreea Spătaru şi cântăreaţa Anamaria Ferentz vor face pereche cu patru tineri inimoşi pentru a rezolva împreună în paşi de dans probleme arzătoare din viaţa celor dragi acestora.

Iuliana Luciu, actriţa din serialul de epocă "Aniela" de la Acasa TV şi-a împlinit visul de a participa în noul sezon al competiţiei visurilor de la Pro TV, "Dansez pentru tine".

De când a dansat în sezonul trecut al emisiunii pentru a ajuta un caz social din afara concursului, Iuliana Luciu a realizat cât de mult i-ar plăcea să participe în concurs, mai ales că simte că are dansul în sânge.

"De mică îmi plăcea foarte mult să dansez, încă de la grădiniţă. Pe la 4 anişori, eram înscrisă la cursuri de balet, care au durat vreo 2 ani, ţin minte că profesoara chiar mă lauda tot timpul şi îmi spunea că sunt cea mai bună dintre elevele ei", povesteşte mândră Iuliana, care profită acum de orice ocazie pentru a dansa.

Cu toate că-i plac toate stilurile de dans, are câteva favorite: "Îmi place valsul, poate şi pentru că joc în serialul de epoca «Aniela» de la Acasă, unde au avut loc baluri unde trebuia să dansăm vals, dar îmi place şi dansul ţigănesc, pentru că în «Inimă de ţigan» şi «Regina» se făceau în şatră foarte multe «paranghelii» de unde Lămâia era nelipsită", spune actriţa.

Pe cât de fericită şi de hotărâtă în a răspunde pe loc "Da" a fost când a primit propunerea de a participa la emisiune, pe atât de emoţionată este acum, când se apropie startul competiţiei visurilor. Cu toate acestea, Iuliana are multe atuuri de partea ei în concurs: "Sunt foarte ambiţioasă şi îmi place să cred că învăţ repede şi pentru asta voi munci cât va fi nevoie. Vreau ca tot ceea ce fac să iasă aşa cum trebuie, mă voi dedica întru totul pentru a forma o pereche unită cu partenerul şi pentru ca dansurile să fie de excepţie", spune sora Nicoletei Luciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici