Iuliana Luciu şi Dragoş Bucurenci, condamnaţi la duel la "Dansez pentru tine"

Anamaria Ferentz şi Sasha Ghedici au părăsit competiţia "Dansez pentru tine", în timp ce Iuliana Luciu şi Dragoş Bucurenci, alături de partenerii lor, au fost condamnaţi la duel pentru a doua oară, vineri seară, la Pro Tv, informează televiziunea.

87 afișări
Imaginea articolului Iuliana Luciu şi Dragoş Bucurenci, condamnaţi la duel la "Dansez pentru tine"

Iuliana Luciu şi Dragoş Bucurenci (Foto), condamnaţi la duel la "Dansez pentru tine"

O seară românească, plină de spectacol, de tradiţii, de note de 10 şi de lacrimi a avut loc la "Dansez pentru tine", în Vinerea Mare, la Pro Tv. Peste două milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit în minutul de aur, 21.21, competiţia visurilor de la Pro Tv, care a înregistrat atunci 12 puncte de rating şi 30,5 procente din cota de piaţă pe publicul din mediul urban.

Pro Tv a fost lider detaşat de audienţă timp de aproape cinci ore, cât a durat emisiunea "Dansez pentru tine", atât pe întregul public din mediul urban, cât şi pe cel comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban.

Perechile concurente alături de ansambluri populare din ţară au exemplificat telespectatorilor în paşi de dans folcloric românesc obiceiurile de primăvară din ţara noastră, sub coordonarea specialistului Marin Barbu. Indiferent de profesia lor, Cătălin Botezatu, Diana Dumitrescu, Andreea Spătaru, Anamaria Ferentz, Cătălin Moroşanu şi Dragoş Bucurenci au purtat cu mândrie şi convingere portul popular românesc şi au "bătut" ritmul în podeaua emisiunii cu mult foc. Publicul s-a ridicat în picioare, iar juriul a ridicat plăcuţe cu note mari, la două dintre perechi, Andreea Spătaru şi Cătălin Moroşanu alături de partenerii lor, chiar în unanimitate de 10. Seara a fost românească, dar şi plină de eleganţă, pentru că perechile au plutit pe ring în paşi de vals lent.

Una dintre perechile aflate la duel a fost nevoită să părăsească ringul visurilor în urma voturilor telespectatorilor. Anamaria Ferentz alături de partenerul ei, Sasha Ghedici, au primit cu lacrimi în ochi verdictul, însă au susţinut că visul lui Sasha nu are cum să se oprească. În direct, imediat după ce a primit vestea eliminării, Anamaria Ferentz i-a propus partenerului ei de ring să devină dansator în trupa ei.

Pe de altă parte, Voicu Pânzar, alias Ricky Martin de România, şi-a făcut debutul la "Dansez pentru tine" alături de o "veterană" a ringului emisiunii, Andreea Mantea. Voicu şi Andreea au dansat pe o piesă a lui Ricky Martin, pentru a ajuta o familie numeroasă şi nevoiaşă.

Seara a fost plină de emoţie şi pentru Cornel Patrichi, membru în juriul emisiunii, care vineri şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a fost surprins să primească urări, aplauze şi mulţumiri pentru ce a făcut în divertismentul românesc de televiziune din partea publicului şi a echipei emisiunii.

Pentru concurenţii de la "Dansez pentru tine", Iepuraşul a venit cu două zile mai repede, chiar în Vinerea Mare, pentru că fiecare dintre ei a fost surprins să le vadă şi să le strângă în braţe, în culise, în timpul emisiunii, pe unele dintre cele mai iubite persoane din viaţa lor.

Deşi plini de emoţii că l-au putut strânge în braţe pe fiul lui Antonio, Andreea şi exoticul ei partener au impresionat din nou juriul şi au terminat seara pe primul loc în clasamentul notelor. Cu 10 pe linie la folclor şi cu note bune şi la valsul lent, Andreea şi Antonio au primit cu fericire vestea că se află pentru a doua săptămână la rând pe locul fruntaş.

Cu toate că durerile la genunchi nu i-au dat pace lui Cătălin Botezatu şi că Liuba a trăit cu ochii în lacrimi reîntâlnirea cu fiica şi cu mama sa, cei doi au reuşit să obţină trei note de 10 la folclor şi să se claseze pe locul al doilea în topul celor mai mari note primite din partea juriului.

Cătălin Moroşanu a ridicat publicul şi juriul în picioare cu atitudinea lui de român pătimaş şi a primit la folclor numai note de 10, iar la valsul lent note suficient de mari încât să ocupe liniştit locul al treilea în clasamentul ediţiei de vineri.

Chiar dacă a avut o săptămână grea, cu ore în şir de repetiţii de dans şi cu multe ore de filmare pentru serialul "Aniela" de la postul Acasă, din cauza cărora a leşinat şi a stat o zi întreagă pe perfuzii, Diana Dumitrescu a scăpat de emoţiile duelului şi s-a clasat pe locul al patrulea în clasamentul notelor juriului.

Pentru Iuliana Luciu şi Grigore şi pentru Dragoş Bucurenci şi Elena Geru urmează, însă, o săptămână dificilă cu multe ore de antrenament, pentru că în urma serii de vineri au fost condamnaţi la duel pentru a doua oară. Telespectatorii vor face alegerea şi vor hotărî prin votul lor prin sms la 1276, cu textul "Iuliana" sau "Dragoş", care dintre perechi va părăsi ringul şi care va lupta în continuare la "Dansez pentru tine".

Dragoş Bucurenci şi Elena Geru luptă pentru oamenii care i-au schimbat Elenei destinul: părinţii adoptivi şi iubitul său, Iulian. Elena a fost abandonată la naştere, iar ceea ce este ea astăzi se datorează părinţilor ei adoptivi care au salvat-o. Întreaga lor viaţă, părinţii s-au sacrificat pentru educaţia Elenei. Ea a făcut balet de la vârsta de 3 ani şi 8 luni şi a studiat pianul. Acum, Elena vrea să-i vadă zâmbind liniştiţi, fără grija bolilor şi a zilei de mâine. Cei care vor ca visul Elenei să se împlinească pot trimite sms la 1276 cu textul "Dragoş" sau pot suna la 0900760602.

Iuliana Luciu şi Grigore Moldovan luptă pentru frăţiorul lui Grigore, căruia îi este şi mamă şi tată. Grigore îşi doreşte să-i asigure viitorul lui Marian, să-i ofere căminul pe care acesta nu l-a avut niciodată. Marian are nouă ani şi îşi aduce aminte vag de părinţii săi, care au murit din cauza aceleiaşi boli, ciroză lichidă. Grigore a luptat să obţină custodia fratelui său şi după un proces îndelungat, a devenit tutorele legal al fraţiorului său. El este singurul care are grijă de fratele său, deşi mai are două surori. Grigore a fost nevoit să se angajeze cu carte de muncă pentru a putea obţine custodia, el fiind şi student la Ştiinţe Politice, în anul al doilea. Cei doi fraţi, împreună cu una dintre surori, locuiesc în casa părintească, aflată într-un stadiu avansat de degradare. Telespectatorii care vor să schimbe viitorul lui Grigore şi al frăţiorului lui în bine pot trimite sms la 1276 cu textul "Iuliana" sau pot suna la 0900760605, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici