Izzie şi George părăsesc serialul "Anatomia lui Grey" (Video)

Actorii Katherine Heigl şi T.R. Knight, care interpretează personajele Izzie, respectiv George O'Malley din popularul serial de televiziune "Anatomia lui Grey", au anunţat că nu îşi vor prelungi contractul cu producătorul seriei tv.

7995 afișări
Imaginea articolului Izzie şi George părăsesc serialul "Anatomia lui Grey" (Video)

Izzie şi George părăsesc serialul "Anatomia lui Grey"

Katherine Heigl şi T.R. Knight, cele două staruri din "Anatomia lui Grey", nu îşi vor prelungi contractele cu producătorul serialului de televiziune a cărui acţiune se petrece într-un spital, potrivit revistei Us Weekly .

Informaţia a fost confirmată de actorul James Pickens Jr., care interpretează rolul personajului Richard Webber, acesta declarând că Heigl, în vârstă de 30 de ani, intenţionează să părăsească definitiv serialul.

Pickens a adăugat că T.R. Knight, care îl interpretează în serial pe doctorul O'Malley, va părăsi echipa pentru a urma un alt drum în carieră.

Atât Knight, în vârstă de 35 de ani, cât şi Heigl, care a câştigat un premiu Emmy, în 2007, pentru interpretarea personajului Isabel Stevens "Izzie", au fost prezenţe constante în serial, de la momentul lansării acestuia, în 2005.

Se pare că T.R. Knight încearcă de câteva luni să se elibereze de obligaţiile contractuale pentru "Anatomia lui Grey", în timp ce Heigl şi-a manifestat interesul pentru lungmetraje.

Katherine Heigl a jucat deja în filmele "27 de rochii" şi "Un pic însărcinată".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici