J.K. Rowling dezvăluie că Dumbledore s-ar putea întoarce în "Fantastic Beasts and Where to Find Them"

J.K. Rowling a lăsat să se înţeleagă că personajul Albus Dumbledore îşi va face din nou apariţia în viitoarele filme din franciza "Fantastic Beasts and Where to Find Them", despre care autoarea anunţă că va cuprinde cinci filme, deşi iniţial fusese programată doar o trilogie, relatează BBC.

1118 afișări
Imaginea articolului J.K. Rowling dezvăluie că Dumbledore s-ar putea întoarce în "Fantastic Beasts and Where to Find Them"

J.K. Rowling dezvăluie că Dumbledore s-ar putea întoarce în "Fantastic Beasts and Where to Find Them"

Autoarea a dezvăluit deja că a planificat scenarii pentru un total de cinci filme din franciza "Fantastic Beasts and Where to Find Them", dintre care primul lungmetraj va fi lansat luna viitoare.

Vorbind despre film la un eveniment cu fani, din Londra, Rowling a spus: "Vorbim despre Dumbledore şi Grindelwald." Nu se ştie cine va juca rolul lui Dumbledore în filmele viitoare. Richard Harris, care a murit în 2002, şi Michael Gambon au interpretat anterior personajul lui Dumbledore în filmele Harry Potter.

Vorbind la acelaşi eveniment, regizorul David Yates a spus: "Noi nu putem spune prea multe detalii, pentru că ar trebui apoi să vă lichidăm pe toţi, ca să nu răspândiţi vestea, dar scenariul îl menţionează pe Dumbledore şi el apare într-o scenă minunată cu Colin Farrell şi Eddie Redmayne." a glumit regizorul. "Grindelwald va apărea în fundal şi va deveni un personaj mult mai proeminent în viitor", a adăugat regizorul.

În poveştile cu Harry Potter, Dumbledore şi Grindelwald erau cei mai buni prieteni, dar relaţia lor s-a stricat cu zeci de ani înainte de evenimentele din primul roman din seria "Harry Potter". Rowling a vorbit anterior despre relaţia strânsă dintre cei doi, adăugând că directorul şcolii Hogwarts, despre care a confirmat că este homosexual, a nutrit într-o vreme sentimente romantice pentru magicianul întunecat.

"Fantastic Beasts and Where to Find Them" este un prequel al seriei Harry Potter, ce se petrece cu 70 de ani înainte de istoria din prima carte cu micuţul magician Harry.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici