Video DRAMATIC. A filmat momentul în care îi spune fiului că mama sa a murit din cauza drogurilor: "Vă rog să cereţi ajutor. Copiii voştri nu trebuie să sufere" - VIDEO

Un bărbat din Ohio a trebuit să îi dea cea mai dureroasă veste băieţelului său în vârstă de 8 ani: mama copilului a murit cu o noapte în urmă, din cauza unei supradoze de heroină. Acesta a filmat momentul şi l-a postat pe Facebook.

1570 afișări

Bărbatul a ales să filmeze momentul emoţionant pentru a trage un semnal de alarmă asupra părinţilor care folosesc droguri.

"Asta este pentru toţi dependenţii de droguri care au copii. Astăzi a trebuit să îi spun fiului meu în vârstă de 8 ani că mămica lui a murit din cauza unei supradoze", a scris Brenden Bickerstaff-Clark pe reţeaua de socializare.

Videoclipul, a atras în doar câteva zile, peste 32 de milioane de vizualizări.

"Nu lăsaţi această boală să oblige pe cineva să îi spună copilului vostru că sunteţi mort din cauza drogurilor. Ăsta a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să îl fac vreodată. Băiatul meu nu mai are mamă din cauza heroinei", mai scrie în mesajul disperat al bărbatului.

În filmare poate fi observat tatăl cum îi dă vestea micuţului. Acesta, vădit şocat de veste, izbucneşte în lacrimi, nevenindu-i să creadă că nu o să-şi mai vadă mama niciodată.

Iniţiativa sa a fost atât criticată, cât şi lăudată. Totuşi, motivul din spatele acestui act este unul câte se poate de simplu: bărbatul vrea să atragă atenţia asupra pericolului consumului de droguri, în special în cazul adulţilor care au copii.

"Vă rog să cereţi ajutor. Copiii voştri nu trebuie să sufere", a conchis Brenden în mesajul postat pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici