J. Lo face o pauză în carieră pentru a nu-şi pune sarcina în pericol

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a decis să facă o pauză în carieră, pentru a nu-şi pune sarcina în pericol, după ce a fost spitalizată de urgenţă din cauza unor probleme de sănătate.

6 afișări
Imaginea articolului J. Lo face o pauză în carieră pentru a nu-şi pune sarcina în pericol

J. Lo face o pauză în carieră pentru a nu-şi pune sarcina în pericol

În momentul în care a confirmat faptul că este însărcinată, Jennifer Lopez se afla la Miami, în cadrul unui turneu muzical alături de soţul său, cântăreţul Marc Anthony.

Seria de concerte în Statele Unite a epuizat-o foarte mult, iar Jennifer Lopez s-a temut că riscă să piardă sarcina dacă nu se va odihni.

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa a fost internată de urgenţă în spital, după ce a remarcat urme de sânge în urină, iar medicii, după ce s-au asigurat că nu este nimic grav, i-au interzis orice activitate fizică, informează 20minutes.fr.

"Este îngrozită de ideea că i s-ar putea întâmpla ceva grav. Internarea în spital a zguduit-o cu adevărat. Dacă pierde copiii, viaţa sa va fi distrusă", a declarat o sursă, care prin vorbele sale alimentează speculaţiile potrivit cărora cântăreaţa aşteaptă gemeni.

Lopez, în vârstă de 38 ani, nu a spus când trebuie să nască.

Lopez şi Anthony, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în 2004. Acesta este primul copil al divei latino şi al patrulea al lui Anthony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici