Jackpot! Marele premiu de peste 127 de milioane de euro câştigat de Anul Nou în Marea Britanie

Un premiu în valoare de 114,9 milioane de lire (127,5 milioane de euro) a fost câştigat de Anul Nou la loteria EuroMillions din Marea Britanie, anunţă The Guardian.

705 afișări
Imaginea articolului Jackpot! Marele premiu de peste 127 de milioane de euro câştigat de Anul Nou în Marea Britanie

Jackpot! Marele premiu de peste 127 de milioane de euro câştigat de Anul Nou în Marea Britanie

Câştigătorul şi-a adjudecat premiul cu un singur bilet achiziţionat pentru jocul de noroc. Este al patrulea cel mai mare câştig din istoria jocurilor de noroc din Marea Britanie.

Tot la extragerea de Anul Nou, alţi 10 participanţi s-au ales cu câte un milion de lire fiecare.

Principalele numere câştigătoare la EuroMillions au fost 1, 8, 11, 25 şi 28, iar numerele extrase pentru EuroMillions Lucky Star au fost 4 şi 6.

În ultimii ani loteria britanică a desemnat mai mulţi câştigători cu sume mari. În luna noiembrie, Andrew Clark, un fost constructor care aduna bilete de loterie în maşină şi-a dat seama că a câştigat 75 de milioane de lire.

În aprilie, 2017, un câştigător care a preferat să rămână anonim a încasat 121 de milioane de lire, iar un altul a luat acasă 77 de milioane de lire în februarie.

Cel mai mare câştig al loteriei britanice a fost împărţit de Colin şi Chris Weir, din Largs, North Ayrshire, care au luat 161 de milioane de lire în iulie, 2011, arată The Guardian citând datele oferite de Loteria Naţională din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici