James Bay şi Zara Larsson deschid concertul din Bucureşti al lui Ed Sheeran

Cântăreţii James Bay şi Zara Larsson vor susţine recitaluri în deschiderea concertului pe care Ed Sheeran îl are programat, pe 3 iulie, la Arena Naţională din Bucureşti, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

401 afișări
Imaginea articolului James Bay şi Zara Larsson deschid concertul din Bucureşti al lui Ed Sheeran

James Bay şi Zara Larsson vor deschide concertul susţinut în Bucureşti de Ed Sheeran

James Bay şi Zara Larsson, care vor deschide concertul susţinut la Bucureşti de Ed Sheeran, pe 3 iulie, sunt descrişi drept "doi dintre cei mai iubiţi tineri artişti ai momentului", potrivit organizatorilor.

Britanicul James Michael Bay, născut pe 4 septembrie 1990, este cântăreţ, compozitor şi chitarist. În 2014, a lansat single-ul "Hold Back the River", înainte de a-şi lansa albumul de debut, "Chaos and the Calm" (2015). Albumul a ajuns pe primul loc în topurile din Marea Britanie şi pe locul 15 în SUA, iar la premiile Brit 2016 a primit trofeul pentru cel mai bun artist britanic. Bay a primit, de asemenea, trei nominalizări la premiile Grammy din 2016. În mai 2018, a lansat al doilea album de studio, "Electric Light".

Zara Maria Larsson este considerată de mulţi revelaţia muzicală a ultimilor doi ani. Este o cântăreaţă şi compozitoare suedeză, care, la vârsta de 10 ani, a câştigat show-ul "Talang", versiunea suedeză a concursului "Got Talent". Single-ul "Uncover" a dominat topurile în Suedia şi Norvegia, ajungând la aproape 250.000.000 vizualizări pe YouTube. În 2013, albumul de debut care includea acest single a primit trei discuri de platină. În 2013 a debutat în SUA, cu albumul "So Good", recompensat cu un disc de aur. Zara a fost nominalizată de revista Time în topul celor mai influenţi 30 de adolescenţi din 2016, în topul Hot 100 din 2018, dar şi în clasamentul Billboard 21 sub 21 în 2017. Zara Larsson a împărţit deja scena cu nume celebre precum David Guetta, pentru a cânta piesa oficială de la UEFA Euro 2016 şi, în 2017, cu John Legend, la concertul de la gala Nobel. Cel mai recent single, "Ruin my life", a fost lansat in octombrie anul trecut şi a strâns deja peste 29.500.000 vizualizări pe YouTube.

Concertul susţinut de Ed Sheeran în această vară în Bucureşti face parte din turneul de promovare al albumului "Divide", ce se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Cehia, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi Marea Britanie.

Cântăreţul britanic Ed Sheeran s-a situat pe primul loc în topul celor mai profitabile turnee muzicale din 2018 şi a stabilit şi două recorduri în domeniu, pentru cele mai mari încasări generate de o serie de concerte a unui artist solo şi pentru cel mai profitabil turneu muzical desfăşurat pe parcursul unui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici