Jean-Claude Van Damme: Sunt în formă 100 la sută. Nu am suferit un atac de cord

Jean-Claude Van Damme le-a cerut fanilor săi, pe contul său de Facebook, să nu creadă "zvonurile" potrivit cărora ar fi suferit un atac de cord în timpul filmărilor din Statele Unite ale Americii şi i-a asigurat că este "în formă 100%".

308 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Van Damme: Sunt în formă 100 la sută. Nu am suferit un atac de cord

Jean-Claude Van Damme: Sunt în formă 100 la sută. Nu am suferit un atac de cord (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu credeţi, vă rog, zvonurile vehiculate de site-urile neoficiale dedicate lui JCVD", a scris actorul belgian, celebru pentru muşchii săi şi filmele de acţiune realizate.

"Jean-Claude Van Damme este în formă 100%, se antrenează pentru lupte şi trimite dragostea lui fanilor şi prietenilor", a scris acesta pe pagina sa de pe reţeaua de socializare.

Pe unul dintre site-urile care îi sunt dedicate (http://www.musclesfrombrussels.be), actorul în vârstă de 50 de ani a postat un mesaj similar, precizând că "nu a fost niciodată aşa de în formă" şi că nu a suferit un infarct.

Site-ul TwitchFilm.net a indicat, în urmă cu o zi, că starul a suferit un atac de cord în timp ce se afla pe platourile unde se filmează cel mai recent lungmetraj în care a fost distribuit, filmul de acţiune "Weapon".

Site-ul scria că actorul belgian a suferit un atac de cord minor, la doar o zi după ce a împlinit vârsta de 50 de ani. Potrivit aceluiaşi site, actorul a fost internat pentru o scurtă perioadă la un spital din New Orleans, iar după externare, el a decis să se întoarcă în ţara natală, Belgia, pentru recuperare.

Agentul de presă al actorului declarase pentru MTV News că Van Damme "este OK".

Cel mai nou lungmetraj al lui Jean-Claude Van Damme, "Weapon", a fost filmat şi la Bucureşti şi la Buftea, în Studiourile MediaPro. Alături de Van Damme, în acest film joacă şi o serie de actori români, printre care Valentin Teodosiu, Florin Busuioc şi Loredana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici