Jefuirea lui Kim Kardashian devine subiect de film, o comedie franţuzească

Un film inspirat de momentul în care vedeta de reality show Kim Kardashian West a fost jefuită, în 2016, într-o cameră de hotel din Paris, va fi realizat de regizorul Joann Sfar, pe baza unui roman grafic pe care l-a finalizat, "Fashion Week", potrivit Variety.

511 afișări
Imaginea articolului Jefuirea lui Kim Kardashian devine subiect de film, o comedie franţuzească

Jefuirea lui Kim Kardashian devine subiect de film: Cine o va interpreta pe celebra vedetă de reality-show

Artistul de benzi desenate şi regizorul Joann Sfar va scrie scenariul peliculei franceze împreună cu jurnalista Marion Festraëts.

Joann susţine că filmul va fi o comedie ce explorează teme precum feminismul, masculinitatea şi patriarhatul din contemporaneitate.

Potrivit declaraţiei lui Sfar pentru Variety, filmul va fi intitulat "Fashion Week" şi va problematiza "violenţa exercitată asupra femeilor, relaţia dintre oamenii foarte bogaţi şi cei mai puţin avuţi, lumea modei şi întâlnirea dintre figuri ale lumilor vechi şi noi".

Povestea peliculei va fi construită în jurul unei grupări vechi de hoţi, ce plănuiesc să jefuiască o persoană faimoasă în timpul călătoriei acesteia în Paris.

Astfel, aceştia se găsesc prinşi în vârtejul celebrului eveniment Săptămâna modei.

În cea mai mare parte, pelicula va fi realizată în limba franceză, iar Sfar a declarat că nu va căuta o actriţă care să-i semene din punct de vedere fizic lui Kim Kardashian. Totuşi, va căuta pe cineva care să poată transmite ceea ce reprezintă vedeta de reality show.

Sfar a scris şi a regizat filme de acţiune precum "The Lady in the Car With Glasses and a Gun" şi "Gainsbourg: A Heroic Life", câştigând trei premii Cesar. Joann Sfar este cel mai bine cunoscut pentru banda desenată "The Rabbi’s Cat", a cărei adaptare a fost recompensată cu un premiu Cesar.

Romanul grafic "Fashion Week" va fi lansat în martie 2020 şi va fi publicat de editura Dargaud.

În anul 2016, vedeta de televiziune americană Kim Kardashian a fost ameninţată cu arma într-un hotel din Paris de indivizi deghizaţi în poliţişti şi a fost legată la gură, încătuşată şi imobilizată în cadă. Kardashian a putut însă să scape de cătuşe şi să ţipe după ajutor. Hoţii răscoliseră apartamentul, furând bjiuterii în valoare de milioane de lire sterline şi două telefoane mobile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici