FOTO: Jennifer Lopez este mereu tânără. La cei 51 de ani, fizicul ei continuă să uimească

  • Jennifer Lopez parcă întinereşte
  • JLo are 1,65 m înălţime şi 60 de kilograme
  • Artista are o avere estimată de peste 400 milioane de dolari
575 afișări
Imaginea articolului FOTO: Jennifer Lopez este mereu tânără. La cei 51 de ani, fizicul ei continuă să uimească

Jennifer Lopez continuă să ne uimească cu fizicul ei. La cei 51 de ani, JLo are o siluetă de invidiat şi arată mai bine ca la 30 de ani. Artista a postat pe Instagram o fotografie în costum de baie şi spune că se bucură de ultimele momente de vară.

În cei 34 de ani de carieră Jennifer s-a menţinut cu grijă atât pentru filmele în care a jucat, cât şi pentru cariera muzicală. Diva latino este renumită pentru show-urile în care îmbină muzica cu dansul.

Artista iubeşte să facă sport, iar pentru rezultate mai vizibile şi-a luat şi un antrenor personal. „Sunt suta la suta sigură că sportul contribuie în mare măsură la fericirea mea”, spune JLo.

Logodnica lui Alex Rodriguez are doi copii din căsătoria cu Marc Anthony, pe Emme şi Maximilian în vârstă de 12 ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling golden. ✨ Holding on to the last few moments of summer ... 🌤 #GlowCheck

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Sep 15, 2020 la 1:51 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici