Jennifer Lopez îşi doreşte mai mulţi copii

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez, care are gemeni cu cântăreţul Mark Anthony, a declarat că şi-ar dori să aibă mai mulţi copii, informează accesshollywood.com.

242 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez îşi doreşte mai mulţi copii

Jennifer Lopez îşi doreşte mai mulţi copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebată dacă se gândeşte să mai aibă copii, Lopez a declarat: "Nu ştiu, vom vedea".

"Mi-ar plăcea (să mai am copii, n.r.); dacă aş rămâne însărcinată, dacă s-ar întâmpla chiar acum, aş striga: «Doamne, sunt însărcinată!» Aş fi foarte fericită", a declarat Lopez, în vârstă de 41 de ani.

"Nu ştiu dacă se va întâmpla. Sau dacă vom plănui... pentru că acum tocmai mă întorc la muncă şi chiar mi-a lipsit acest lucru", a adăugat aceasta.

Lopez a mai explicat că este foarte solicitant pentru ea să îmbine viaţa de familie cu munca.

"Cariera mea a fost o parte imensă a vieţii mele, pentru mult timp... este o parte importantă din ceea ce sunt eu acum. Apoi, pierzi asta pentru un timp, când faci copii, şi totul se leagă de ei şi este ca şi când ar fi timpul pentru un miracol", a mai spus Lopez.

"După ce am născut, corpul meu s-a schimbat şi a trebuit să lucrez mult pentru a reveni la normal şi, pentru prima dată în viaţa mea, a trebuit să îmi schimb obiceiurile alimentare. A fost groaznic", a explicat aceasta.

În 2008, Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, a născut gemeni, Emme şi Max. Ea este căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony din iunie 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici