Joe Biden a transmis un mesaj special de Crăciun prin intermediul câinilor săi pe Twitter

  • Champ şi Major, câinii lui Joe Biden, apar într-un filmuleţ simpatic de Crăciun
  • Cei doi ciobăneşti germani se pregătesc intens să devină noii locatari ai Casei Albe
  • Pe 20 ianuarie, preşedintele ales Joe Biden îşi va începe oficial mandatul
3093 afișări
Imaginea articolului Joe Biden a transmis un mesaj special de Crăciun prin intermediul câinilor săi pe Twitter

Sursa foto: Mediafaxfoto

Căţeii preşedintelui ales al SUA, Joe Biden, se pregătesc intens să-şi preia funcţiile de ”primii câini” la Casa Albă. Cei doi ciobăneşti germani ai lui Biden şi-au pus la bătaie talentele actoriceşti, într-un filmuleţ simpatic postat pe Twitter. Ţi-i arăt chiar acum! Sunt foarte cuprinşi de spiritul sărbătorilor.

Cei doi viitori locatari ai Casei Albe, Champ şi Major, au ţinut să le ureze tuturor un ”Crăciun fericit!”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici