Joe Jackson, "patriarhul" familiei Jackson, a suferit un accident vascular cerebral

Joe Jackson, tatăl cântăreţului Michael Jackson, a suferit un accident vascular cerebral în timpul unei vizite în Brazilia, au anunţat, luni dimineaţă, reprezentanţii unui spital din Sao Paulo, informează huffingtonpost.com.

225 afișări
Imaginea articolului Joe Jackson, "patriarhul" familiei Jackson, a suferit un accident vascular cerebral

Joe Jackson, "patriarhul" familiei Jackson (Foto: Captura)

Reprezentanţii Spitalului Albert Einstein din Sao Paulo au spus că Joe Jackson a fost internat în acest stabiliment medical duminică după-amiază. "Patriarhul" familiei Jackson se află în prezent în secţia de terapie intensivă.

Medicii brazilieni au precizat, de asemenea, că Joe Jackson suferă de aritmie cardiacă.

Joe Jackson a efectuat o vizită în Brazilia pentru a-şi sărbători ziua de naştere. El a împlinit vârsta de 87 de ani duminică.

Potrivit presei locale, Joe Jackson a lipsit de la propria petrecere aniversară, deoarece fusese transportat deja la spital. În schimb, mai multe fotografii publicate pe site-ul său personal îl arată pe Joe Jackson luând masa în câteva restaurante din Sao Paulo.

Fost angajat al companiei US Steel din Indiana, Joe Jackson a fost managerul trupei Jackson 5, formată din copiii săi - inclusiv fiul său cel mic, care a devenit ulterior "regele muzicii pop" Michael Jackson -, la începutul anilor '60.

Foto: AFP

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici