Johnny Depp a donat un milion de lire sterline spitalului unde a fost salvată viaţa fiicei sale

Actorul american Johnny Depp a donat un milion de lire sterline (1,3 milioane de euro) spitalului Great Ormond Street, din Londra, în semn de mulţumire pentru faptul că medicii i-au salvat, anul trecut, viaţa fiicei sale Lily Rose, care dezvoltase o infecţie renală, informează dailymail.co.uk.

4 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp a donat un milion de lire sterline spitalului unde a fost salvată viaţa fiicei sale

Foto www.dailymail.co.uk

Mai mult decât atât, săptămâna trecută, Johnny Depp a invitat doctorii şi surorile medicale de la acest spital la petrecerea dată cu ocazia premierei de la Londra a celui mai recent film al său, "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", pentru care a primit un Glob de Aur.

Potrivit susei citate, în noiembrie 2006, Depp, în vârstă de 43 de ani, a petrecut câteva ore la spital pentru a le citi poveşti copiilor bolnavi din secţia de pediatrie. Actorul a venit special pentru acest eveniment de la Los Angeles, îmbrăcat în costumul căpitanului Jack Sparrow, personaj al seriei "Piraţii din Caraibe".

Fiica actorului Johnny Depp şi a cântăreţei franceze Vanessa Paradis, Lily Rose, în vârstă de 8 ani, a petrecut, în martie 2007, nouă zile în acest spital, din cauza unei infecţii renale provocată de bacteria E.Coli. Această bacterie poate afecta grav rinichii în cazul copiilor, iar medicii au spus atunci că fetiţa a fost o norocoasă că a supravieţuit. Fetiţa s-a îmbolnăvit pe când locuia împreună cu părinţii săi într-o casă închiriată din Richmond, Surrey, în timp ce Depp filma pentru "Sweeney Todd".

Filmările au fost, de altfel, întrerupte în perioada în care starea de sănătate a fetiţei s-a înrăutăţit, deoarece Depp şi Vanessa au stat tot timpul cu copilul la spital.

Depp şi Vanessa Paradis, în vârstă de 34 de ani, mai au împreună un băieţel, Jack John, în vârstă de 6 ani.

Spitalul Great Ormond Street are nevoie de suma de 170 de milioane de lire sterline (223 de milioane de euro) pentru a renova două treimi din suprafaţa sa, deci banii oferiţi de Depp au fost bineveniţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici