Joker-ul lui Heath Ledger - cel mai bun personaj negativ al verii (Galerie Video)

Joker, rolul interpretat de regretatul Heath Ledger în filmul "Cavalerul Negru", a şasea parte a francizei "Batman", s-a situat pe primul loc în topul personajelor negative din filmele lansate în această vară, potrivit unui sondaj realizat online.

612 afișări
Imaginea articolului Joker-ul lui Heath Ledger - cel mai bun personaj negativ al verii (Galerie Video)

Joker-ul lui Heath Ledger - cel mai bun personaj negativ al verii (Galerie Video)

Personajul interpretat de Ledger - actorul care a murit în februarie, la vârsta de 28 de ani, în urma unei supradoze de medicamente, cu şase luni înainte de lansarea filmului - a fost votat de 95% dintre internauţii care au participat la sondajul realizat pe site-ul Moviefone.com , aparţinând AOL.

Filmul din seria "Batman" - care a avut încasări de 505 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada - s-a situat pe primul loc în topul preferinţelor respondenţilor la mai multe categorii propuse de site - cel mai bun film cu supereroi, cel mai bun film de acţiune şi "filmul care merită toţi banii".

"Producţia «Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal» a entuziasmat publicul în această vară, dar, când a apărut «Cavalerul Negru», oamenii au răspuns la fel ca la «Titanic»", a spus Scott Robson, editorul Moviefone.

"Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" a atras doar 5% din voturile exprimate, dintr-un total de 646.917.

Lungmetrajul "Sex and the City", inspirat din serialul de televiziune de succes cu acelaşi titlu, a egalat filmul "Mamma Mia!" în topul producţiilor destinate femeilor, în timp ce "Furtuna Tropicală/ Tropic Thunder" a surclasat "Pineapple Express: O afacere riscantă", la categoria cea mai bună comedie, atrăgând 32% din voturi, comparativ cu 24%.

Pentru Eddie Murphy, vara lui 2008 nu a fost un sezon atât de bun, comedia "Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" fiind votată de 33% dintre respondenţi drept filmul care nu-şi merită banii plătiţi pe bilet.

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Robert Downey Jr, care şi-a revenit spectaculos după criza din cariera sa, din 2000, provocată de dependenţa de droguri.

Actorul a fost în această vară preferatul celor chestionaţi, atât pentru prestaţia din "Iron Man-Omul de Oţel", cât şi pentru interpretarea unui personaj secundar în "Furtuna Tropicală".

"Preferinţele exprimate ale participanţilor la acest sondaj demonstrează că fanii filmului pot ierta foarte multe atunci când un actor are o prestaţie extraordinară", a spus Rodson.

The Dark Knight

Sex and The City

Tropic Thunder

Iron Man

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici