Juanes concertează în România, pe 3 septembrie

Artistul sud-american Juanes va susţine un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 3 septembrie, informează Fundaţa Phoenix, organizatorii evenimentului.

28 afișări
Imaginea articolului Juanes concertează în România, pe 3 septembrie

Juanes concertează în România, pe 3 septembrie

Preţul biletelor la concert, care vor fi puse în vânzare cel târziu la 1 iulie, urmează a fi comunicat ulterior.

Artistul sud-american Juanes, pe numele său adevarat Juan Esteban Aristizabal Vasquez, este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti pe plan internaţional. El este considerat echivalentul masculin al unei faimoase artiste care provine, ca şi el, din Columbia - Shakira.

Juanes a fost desemnat de către Los Angeles Times "cea mai importantă figură a muzicii latine", fiind câştigătorul a 12 premii Latin Grammy. De asemenea, revista Time l-a încadrat în topul 100 al cele mai influente persoane din lume. Pe lângă cariera sa de artist, Juanes este şi activist social, el înfiinţând Fundaţia "Mi Sangre".

Artistul a descoperit muzica de foarte mic, la început reprezentând pentru el un refugiu, pentru ca mai apoi să descopere că este adevarata sa vocaţie.

Juanes şi-a început cariera artistică la vârsta de 15 ani, când a înfiinţat formaţia rock Ekhimosis, trupă ce a rămas unită timp de 12 ani, lânsând cinci albume.

Cântăreţ, chitarist, producător, compozitor şi autor al versurilor tuturor cântecelor sale, Juanes şi-a creat platforma artistică bazându-se pe ceea ce este mai important: muzica.

Până în prezent, el a lansat patru albume solo.

Pentru primul, intitulat "Fijate Bien", a lucrat cu producătorii Argentinos Gustavo Santaolalla şi Anibal Kerpe. Deşi discul nu a stârnit numai reacţii pozitive, i-a deschis drumul lui Juanes.

Cel de-al doilea LP solo al artistului , "Un Dia Normal", s-a bucurat de un succes deosebit în toată America Latină, ajungând discul latino cel mai vândut pe plan internaţional. Super-hit-ul "A Dios Le Pido" de pe acest album a facut furori în toată lumea.

Al treilea sau album, "Mi sangre", a ieşit pe piaţă în 2004 şi cuprinde hit-uri precum "La camisa negra", "Nada Valgo Sin Tu Amor", "Volverte A Ver" sau "Para Tu Amor".

Albumul a rămas timp de 12 săptămâni pe primul loc în topul Bilboard, cu piesele "Nada valgo sin tu amor" şi "Volverte a ver".

Cel de-al patrulea album Juanes, "La Vida... Es Un Ratico" a apărut în octombrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici