Julia Roberts, regina cea rea din "Albă ca Zăpada" - FOTO

Julia Roberts, care a devenit cunoscută datorită unor filme ca "Pretty Woman" sau "Notting Hill", joacă rolul reginei malefice din cel mai nou film cu Albă ca Zăpada.

1008 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts, regina cea rea din "Albă ca Zăpada" - FOTO

Julia Roberts (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 43 de ani joacă rolul reginei şi apare în câteva imagini afişând o privire rece şi rea, pentru a promova noul film, scrie dailymail.co.uk.

Rolul principal din film este jucat de fiica lui Phil Collins, Lily, care a declarat că oamenii nu vor fi pregătiţi pentru interpretarea Juliei în rolul Reginei.

"Joacă rolul diabolic într-un fel în care nu cred că oamenii se aşteaptă. Toată lumea iubeşte zâmbetul şi râsul Juliei. În acest rol le păstrează, însă într-un fel atât de înspăimântător încât nu ştii dacă să o iubeşti sau să o urăşti", a declarat Lily Collins.

"A fost o alegere evidentă şi, totodată, nu am vrut o regină malefică aşa cum s-a mai făcut în trecut. Mi-am spus că nu trebuie să fie o regină rea în esenţă. Am căutat o regină rea care să poată fi plăcută de public. Nu mă pot gândi la nimeni altcineva care să fie o regină malefică mai plăcută decât ea", a declarat regizorul filmului, Tarsem Singh, într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly.

Filmul 3D, al cărui nume nu a fost încă stabilit, va fi lansat în martie 2012.

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", a putut fi văzută în toamna anului trecut în filmul "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love" şi joacă împreună cu Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici