"Jurassic World", pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Jurassic World" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, cu încasări de 54,2 milioane de dolari de vineri până duminică, informează site-ul publicaţiei Le Figaro.

264 afișări
Imaginea articolului "Jurassic World", pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv. Ce filme urmează în top - VIDEO

"Jurassic World", pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv (Captură video)

După ce a devenit în weekendul de debut primul film din lume care a depăşit pragul încasărilor de 500 milioane de dolari, "Jurassic World" are o evoluţie fulminantă şi a ajuns la încasări de 1,08 miliarde de dolari. "Jurassic World" îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard şi este regizat de cineastul Colin Trevorrow. Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional, informează site-ul cinemagia.ro. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om.

Filmul de animaţie "Întors pe Dos/ Inside Out", produs de studiourile Pixar, s-a menţinut pe locul al doilea, cu încasări de 52,1 de milioane de dolari de vineri până duminică. Potrivit cinemagia.ro, viaţa lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, este dată peste cap când trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor complet depăşiţi de situaţia fetiţei. Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe.

Comedia "Ted 2", continuarea lungmetrajului regizat de Seth MacFarlane în 2012, un film cu Mark Wahlberg, ce prezintă aventurile unui urs de pluş care prinde viaţă şi devine un personaj cu umor ireverenţios, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american cu încasări de 33 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul "Max", regizat de studiourile Warner Bros. cu un buget de producţie de doar 25 milioane de dolari, a debutat pe locul al patrulea cu încasări de 12,2 milioane de dolari. Pelicula, regizată de Boaz Yakin, spune povestea unui câine lup, Max, antrenat de armata americană, care, după revenirea din Afganistan, începe să îi ajute pe copiii fostului său stăpân.

Comedia "Spioana/ Spy", cu Melissa McCarthy în rolul principal, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 7,8 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unei analiste CIA, interpretată de temperamentala actriţă Melissa McCarthy, care devine agent de teren şi începe să colaboreze cu personaje interepretate de Jason Statham şi Jude Law.

Filmul "Dezastrul din San Andreas/ San Andreas", cu Dwayne Johnson în rolul principal, a coborât pe locul al şaselea, cu încasări de 5,2 milioane de dolari. Dwayne Johnson joacă în thrillerul SF "San Andreas" rolul unui pilot de elicopter care încearcă să îşi salveze fiica, după un cutremur care devastează statul California. Un film de acţiune îndrăzneţ, "Dezastrul din San Andreas" îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn, care au colaborat anterior la aventura de succes "Călătoria 2: Insula Misterioasă", potrivit cinemagia.ro.

Filmul "Dope", care a făcut senzaţie la Festivalul Sundance, în luna februarie, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,8 milioane de dolari. Regizat de Rick Famuyima, filmul prezintă povestea unui licean de culoare foarte inteligent care încearcă să îşi construiască un viitor şi să scape de viaţa dificilă din cartierul său.

Filmul horror "Insidious Chapter 3", al treilea opus dintr-o franciză ce prezintă lupta unei familii cu o serie de demoni periculoşi, s-a situat pe locul al optulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2 milioane de dolari de vineri până duminică.

Lungmetrajul SF "Mad Max: Drumul Furiei/ Mad Max: Fury Road", regizat de George Miller, a coborât o poziţie şi a ajuns pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 1,8 milioane de dolari. Cu numeroase secvenţe agresive şi nerecomandată minorilor sub 17 ani neînsoţiţi de un adult în sălile americane, pelicula face parte dintr-o franciză de succes, din care precendentul opus - al treilea - a fost lansat în 1985 şi al cărei star a fost Mel Gibson, interpretul personajului Max Rockatansky. Studiourile Warner nu au făcut niciun efort pentru a vinde acest film publicului feminin (ce reprezintă peste 50% din publicul american), în ciuda rolului important pe care îl joacă Charlize Theron, care o interpretează pe Imperator Furiosa. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu îşi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie, precizează site-ul cinemagia.ro. În "Mad Max: Drumul Furiei", cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman şi Rosie Huntington-Whiteley.

Filmul "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron" s-a situat pe locul al zecelea, cu încasări de 1,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Lungmetrajul "The Avengers: Age of Ultron", inspirat din universul benzilor desenate publicate de grupul Marvel, prezintă noile aventuri ale super-eroilor Captain America, Iron Man şi Black Widow -, interpretaţi de Chris Evans, Robert Downey Jr., respectiv Scarlett Johansson - care luptă împotriva teribilului Ultron. Potrivit site-ului cinemagia.ro, doritor să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici