Justin Timberlake este proprietarul unui teren de golf ecologic

Cântăreţul american Justin Timberlake şi-a inaugurat, la sfârşitul săptămânii trecute, propriul său teren de golf, conceput în conformitate cu normele ecologiei moderne, informează accesshollywood.com.

10 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake este proprietarul unui teren de golf ecologic

Justin Timberlake este proprietarul unui teren de golf ecologic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul şi actorul american a mărturisit în timpul ceremoniei de inaugurare a terenului de golf că "nimeni nu este mai fericit (ca el, n.r.) pentru faptul că acest teren a fost amenajat".

Justin Timberlake a dat lovitura de începere la partida inaugurală, disputată pe acest teren de golf din localitatea Mirimichi, din apropiere de oraşul Memphis, în statul american Tennessee.

Artistul american a cheltuit 16 milioane de dolari pentru renovarea şi amenajarea acestui teren conform normelor ecologice moderne.

Aproximativ 50 de spectatori au asistat la această partidă inaugurală. Justin Timberlake a jucat golf cu mama sa, tatăl lui vitreg şi o familie de prieteni din Tennessee.

Cântăreţul american a mărturisit că ideea achiziţionării acestui teren de golf i-a fost sugerată de tatăl său, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici