Justin Timberlake fumează iarbă pentru a-şi "deconecta" creierul

Cântăreţul american Justin Timberlake a declarat că fumează canabis cu regularitate, pentru a-şi "deconecta" creierul.

229 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake fumează iarbă pentru a-şi "deconecta" creierul

Justin Timberlake fumează iarbă pentru a-şi "deconecta" creierul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul american în vârstă de 30 de ani a fost surprins de camerele de filmat în timp ce se afla sub influenţa drogurilor, în 2003, într-un episod din emisiunea "Punk'd" difuzată de postul MTV, informează mirror.co.uk.

Întrebat de reporteri dacă fumează canabis şi în prezent, Justin Timberlake a spus: "Da, absolut. Marijuana mă face să mă opresc din gândit, iar eu am un creier care are nevoie, uneori, să fie deconectat. Anumite persoane sunt mai bune atunci când sunt drogate".

Totodată, într-un interviu acordat revistei Playboy, cântăreţul american a vorbit despre videoclipurile sale din anii trecuţi: "Dacă urmăriţi un videoclip al meu din 2003, veţi vedea că acum nu aş mai putea face aşa ceva".

Cântăreţul american, care a cochetat şi cu actoria în ultimii ani, a negat zvonurile potrivit cărora ar fi înşelat-o pe fosta lui iubită, Jessica Biel, cu Mila Kunis, partenera lui din filmul "Friends with Benefits".

"Nu este adevărat. O astfel de afirmaţie nu este demnă să primească un răspuns. Aceste presupuneri sunt nişte prostii", a spus artistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici