Kanye West a fost arestat

Starul rap Kanye West, aflat în turneu în Marea Britanie, a fost arestat vineri în Newscastle, după o altercaţie cu un fotograf.

18 afișări
Imaginea articolului Kanye West a fost arestat

Kanye West a fost arestat (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

West, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat pentru agresiune în urma unei plângeri formulată împotriva lui în urma incidentelor din faţa barului Tup Tup Palace din Newcastle.

Fotograful Tony Blackburn a pretins că West l-a lovit cu aparatul de fotografiat direct în figură, atunci când a plecat din acel bar din Newcastle, provocându-i câteva mici tăieturi la nivelul nasului.

În aceeaşi seară, dar mai devreme, West a avut un concert incendiar în Metro Arena din Newcastle, în cadrul turneului său din Marea Britanie, intitulat "Glow In The Dark".

După ancheta oficială, poliţia britanică a decis că incidentul nu va atrage o acuzaţie oficială împotriva lui West, care a fost eliberat.

West a mai avut parte de o experienţă similară în luna septembrie, pe aeroportul internaţional din Los Angeles, când altercaţia lui cu un fotograf şi un cameraman s-a încheiat cu distrugerea camerei de filmări. Nici în acel caz nu a fost depusă plângere împotriva lui West.

Kanye Omari West s-a născut pe 8 iunie 1977 şi este un rapper şi producător american de muzică care a devenit cunoscut la începutul anului 2000. West, al cărui al treilea album, "Graduation", a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007, este câştigător a trei premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici