Kanye West, într-un film despre Kobe Bryant

Rapperul american Kanye West va avea şansa de a-şi demonstra talentul de actor jucând, alături de Bruce Willis, într-un film despre superstarul din baschetul american Kobe Bryant, informează contactmusic.com.

107 afișări
Imaginea articolului Kanye West, într-un film despre Kobe Bryant

Kanye West, într-un film despre Kobe Bryant (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rapperul american îşi va face debutul în calitate de actor în "The Black Mamba", un film ce va fi regizat de Robert Rodriguez şi va fi produs de compania Nike.

Kobe Bryant, o legendă a baschetului american, va juca şi el în acest film, din distribuţia căruia face parte şi actorul Danny Trejo.

Nu se cunosc deocamdată detalii despre scenariul acestui proiect, însă presa americană susţine că rapperul Kanye West va interpreta personajul negativ.

Filmul "The Black Mamba", ce face parte din campania promoţională pentru noua linie de articole de încălţăminte a baschetbalistului american, intitulată "Nike Air Kobe Zoom VI", nu va fi lansat în circuitul cinematografic, ci va fi difuzat doar pe internet şi va avea premiera pe 19 februarie.

Rapperul şi producătorul american Kanye West, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West a fost recompensat până în prezent cu 12 premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici