Kanye West, pus oficial sub acuzare pentru agresiune şi tentativă de furt

Rapperul Kanye West a fost pus oficial sub acuzare pentru agresiune şi tentativă de furt, în urma unei altercaţii pe care muzicianul american a avut-o cu un fotograf pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles, a anunţat Procuratura din acest oraş.

170 afișări
Imaginea articolului Kanye West, pus oficial sub acuzare pentru agresiune şi tentativă de furt

Kanye West, pus oficial sub acuzare pentru agresiune şi tentativă de furt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Altercaţia a avut loc pe 19 iulie, a precizat Frank Mateljan, purtătorul de cuvânt al Procuraturii din Los Angeles.

Înregistrarea video a incidentului, publicată pe site-ul TMZ.com, îl prezintă pe Kanye West în timp ce ieşea din aeroport, aruncând priviri duşmănoase în direcţia fotografilor prezenţi la faţa locului. La un moment dat, rapperul american s-a oprit în faţa unuia dintre fotografi şi s-a năpustit asupra lui.

Frank Mateljan spune că rapperul, în vârstă de 36 de ani, a încercat să ia echipamentul de fotografiat aflat în posesia acelui paparazzo.

Pentru fiecare dintre cele două capete de acuzare, Kanye West riscă o pedeapsă de şase luni de închisoare.

Muzicianul american trebuie să se prezinte la Tribunalul din Los Angeles pe 10 octombrie.

Kanye West a devenit o ţintă frecventă a paparazzilor după ce a început anul trecut o relaţie cu starleta americană Kim Kardashian. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, North West, care s-a născut în luna iunie.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici