Kate în violet: Prinţesa atrage din nou privirile cu ţinuta ei, în Canada

Ducele şi Ducesa de Cambridge au asistat la un concert în Ottawa cu ocazia Zilei Naţionale a Canadei, Kate purtând la acest eveniment o superbă rochie violet, semnată Issa Jersey. Kate şi William au râs şi au aplaudat împreună cu cei 100.000 de oameni adunaţi pe Dealul Parlamentului.

6697 afișări
Imaginea articolului Kate în violet: Prinţesa atrage din nou privirile cu ţinuta ei, în Canada

Kate în violet: Prinţesa atrage din nou privirile pentru ţinuta ei, în Canada (Imagine: Daily Mail)

Ei au fost invitaţi de onoare la acest eveniment care a fost parte a sărbătorii Naţionale a Canadei.

Kate şi-a schimbat ţinuta pentru acest concert, trecând de la o rochie albă asortată cu pălărie, geantă şi pantofi roşii (culorile naţionale ale Canadei), reuşind în acest fel performanţa de a-şi schimba ţinuta de cinci ori în 24 de ore.

Kate a asortat rochia cu o broşă de diamante în formă de frunză de arţar (emblema Canadei), împrumutată de regină special pentru acest turneu în Canada.

Pentru turneul din Canada şi Statele Unite Kate a cerut ajutorul unor designeri de top pentru a-şi alege ţinutele.

"Este posibil să împrumute haine în loc să le cumpere pentru a reduce costurile turneului. Plănuieşte să poarte doar o ţinută pe zi în cazul în care nu are niciun eveniment în cursul serii", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Pentru acest turneu William şi Kate au un personal format din doar şapte oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici